Start
Nyheter Nyheter Nyheter Nyheter Könikor Kalender
Bokbord på Socialistiskt forum
2014-11-22 10:00 18:00
Debatt i Uppsala om monarkin
2014-12-04 19:30 21:00
Länkakatalog
Redaktörer:
Magnus Simonsson
Erik Nordblad

Dela denna sida med andra!


Webbplatsen är utvecklad av Framkant Media AB
Och drivs i SpaceLoops CMS

Nya medlemmar strömmar till Republikanska föreningen

Efter födseln av en ny tronarvinge har medlemsregistreringarna strömmat in till Republikanska föreningen. Bara under det första dygnet hade föreningen fått 500 nya medlemmar och efter en vecka var antalet nyregistreringar 1200. Födseln är därmed den enskilda händelse som givit den största medlemsökningen på kort tid. Föreningens totala medlemsantal är nu 9650.

– Fantastiskt, det har överträffat våra förväntningar, säger vice ordförande Mia Sydow Mölleby, som önskar de nya medlemmarna varmt välkomna. - Det här visar att många människor vill se en annan metod för att utse Sveriges statschef.

24 februari 2012
Dela med andra!

Monarki – en klassfantasi om det blå blodet

Inbjudan till seminarium i Stockholm lördagen den 22 november

När: Lördagen den 22 november, klockan 17:15-18:00
Var: Salen Beskow, plan 3, ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm
Facebook: www.facebook.com/events/790254491033958/

Seminariet är gratis och öppet för alla. Välkommen!

Läs vidare ...

För medlemmar: "Min sida"

Vi vill informera dig som är medlem om att du numera kan logga in på din egen sida, "Min sida", i vårt medlemsregister: https://forening.foreningshuset.se/republikanska_foreningen/loggain Där kan du ändra de adress- och kontaktuppgifter som vi har till dig. På "Min sida" kan du även se historiska betalningar och skriva ut en eventuellt obetald avi. Första gången du använder tjänsten får du be om ett lösenord (klicka på "Inget lösenord?").

Läs vidare ... 

Studiecirkel i Örebro om republik

Republikanska föreningen Örebro kommer att starta en studiecirkel om republikfrågan. Vi ses onsdagen den 26 november på Gröna Grodan, Engelbrektsgatan 9, klockan 18:00.

Alla medlemmar och intresserade är varmt välkomna! Inga förkunskaper krävs.

Läs vidare ...

Läsarundersökning Reform

Under slutet av oktober skickade vi ut medlemstidningen Reform 2/2014 till alla medlemmar. Nu vill redaktionen veta vad du tycker om tidningen.

Svara gärna vår enkät!

Läs vidare ...

Nominera Årets republikan 2014

Nu är det dags att nominera kandidater till utmärkelsen Årets republikan 2014. Vem är värdig vinnare av priset i år? Vem har under år 2014 gjort en extra stor insats i kampen för republik?

Läs vidare ...

Kungliga bröllop är pr-jippon

I dag tillkännagavs att bröllopet mellan Carl Philip Bernadotte och Sofia Hellqvist kommer att äga rum den 13 juni. Eftersom det inte är någon statsangelägenhet att statschefens son gifter sig borde bröllopet ha fått vara en privat angelägenhet, men hovet har valt att göra det så offentligt som möjligt.

Läs vidare ...