Start
Nyheter Nyheter Nyheter Nyheter Könikor Kalender Länkakatalog
Redaktörer:
Magnus Simonsson
Erik Nordblad

Dela denna sida med andra!


Webbplatsen är utvecklad av Framkant Media AB
Och drivs i SpaceLoops CMS

Nya medlemmar strömmar till Republikanska föreningen

Efter födseln av en ny tronarvinge har medlemsregistreringarna strömmat in till Republikanska föreningen. Bara under det första dygnet hade föreningen fått 500 nya medlemmar och efter en vecka var antalet nyregistreringar 1200. Födseln är därmed den enskilda händelse som givit den största medlemsökningen på kort tid. Föreningens totala medlemsantal är nu 9650.

– Fantastiskt, det har överträffat våra förväntningar, säger vice ordförande Mia Sydow Mölleby, som önskar de nya medlemmarna varmt välkomna. - Det här visar att många människor vill se en annan metod för att utse Sveriges statschef.

24 februari 2012
Dela med andra!

Det finns alldeles för många republikaner...

Det finns alldeles för många republikaner - som ännu inte är medlemmar i Republikanska föreningen. Berätta om föreningen för dina släktingar, vänner och bekanta. Skicka dem gärna länken till vår bli medlem-sida med en uppmaning om att bli medlem. Passa på att berätta om varför du själv gick med.

Läs vidare ...

Är monarkin bra för turismen?

Ibland hävdas det att monarkin är bra för turismen. Detta påstående är felaktigt och irrelevant. Exempelvis kan inte Visit Sweden, vårt nationella turistkontor, hitta några bevis för det.
.

Läs vidare ...

Vi söker en kampanjombudsman

Republikanska föreningen har över 10 000 medlemmar och ett växande stöd i opinionen. För att snabba på införandet av republik förstärker vi nu vårt kansli med en kampanjombudsman. Som föreningens kampanjombudsman innehar du en deltidstjänst om 60 procent av heltid och är placerad i Stockholm. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse dock tidigast den 1 september och är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Läs vidare ...

Möte i Visby 1 juni 2015

Republikanska föreningens medlemmar och sympatisörer på Gotland bjuds in till ett möte måndagen den 1 juni klockan 18:00 på Gamla brandstationen, Klinttorget, i Visby.

Läs vidare ...

Flygbladsutdelning i Örebro 6 juni 2015

I samband med att Silvia och Carl Gustaf Bernadotte besöker Örebro finns Republikanska föreningen på plats för att sprida information om republik, värva medlemmar och diskutera kungahusets avskaffande. Flygbladsmaterial kommer finnas på plats.

När: Lördagen den 6 juni, klockan 12:15 till 14:15
Var: Stadsparken, Örebro, vi träffas i Wadköping på innergården vid caféet

Läs vidare ...

För medlemmar: "Min sida"

Vi vill informera dig som är medlem om att du numera kan logga in på din egen sida, "Min sida", i vårt medlemsregister: www.repf.se/minsida Där kan du ändra de adress- och kontaktuppgifter som vi har till dig. På "Min sida" kan du även se historiska betalningar och skriva ut en eventuellt obetald avi. Första gången du använder tjänsten får du be om ett lösenord (klicka på "Inget lösenord?").

Läs vidare ...