Start
Nyheter Nyheter Nyheter Nyheter Könikor Kalender Länkakatalog
Redaktörer:
Magnus Simonsson
Erik Nordblad

Dela denna sida med andra!


Webbplatsen är utvecklad av Framkant Media AB
Och drivs i SpaceLoops CMS

Nya medlemmar strömmar till Republikanska föreningen

Efter födseln av en ny tronarvinge har medlemsregistreringarna strömmat in till Republikanska föreningen. Bara under det första dygnet hade föreningen fått 500 nya medlemmar och efter en vecka var antalet nyregistreringar 1200. Födseln är därmed den enskilda händelse som givit den största medlemsökningen på kort tid. Föreningens totala medlemsantal är nu 9650.

– Fantastiskt, det har överträffat våra förväntningar, säger vice ordförande Mia Sydow Mölleby, som önskar de nya medlemmarna varmt välkomna. - Det här visar att många människor vill se en annan metod för att utse Sveriges statschef.

24 februari 2012
Dela med andra!

Republikanska rader - Följ oss på Instagram

Republikanska rader - Augusti 2015

Nyhetsbrev från Republikanska föreningen

Innehåll

1. Följ oss på Instagram
2. Vi uppmanar LUF att driva republik (6 augusti)
3. Kampanj i Stockholm: Världens längsta bokbord (16 augusti)
4. Medlemsmöte i Uppsala (17 augusti)
5. Republikansk fika i Göteborg (24 augusti)
6. Medlemsmöte i Kristianstad (26 augusti)
7. Föredrag i Stockholm: Republiken Storbritannien? (1 september)
8. Studiecirkel i Uppsala
9. Kalendarium från och med september

Läs vidare ...

Möte i Örebro 2 september 2015

Republikanska föreningen i Örebro kommer att träffas onsdagen den 2 september, klockan 17:30-18:30, i ”Gröna rummet”, Föreningarnas hus, Slottsgatan 13 A, Örebro.

Läs vidare ...

Möte i Växjö den 24 september 2015

Republikanerna i Växjö med omnejd drar igång med ett uppstartsmöte inför hösten och vintern som kommer. De träffas på Kafé de luxe, Sandgärdsgatan 19 i Växjö, torsdagen den 24 september klockan 18:00.

Läs vidare ...

Studiecirkel i Uppsala

Under hösten 2015/våren 2016 kommer vi att ordna ytterligare en studiecirkel om Sveriges statsskick. Det kommer att vara en öppen studiecirkel för alla medlemmar i Republikanska föreningen,​ så den som vill kan delta utan föranmälan.

Läs vidare ...

För medlemmar: "Min sida"

Adressändring?

Vi vill informera dig som är medlem om att du numera kan logga in på din egen sida, "Min sida", i vårt medlemsregister: www.repf.se/minsida Där kan du ändra de adress- och kontaktuppgifter som vi har till dig. På "Min sida" kan du även se historiska betalningar och skriva ut en eventuellt obetald avi. Första gången du använder tjänsten får du be om ett lösenord (klicka på "Inget lösenord?").

Läs vidare ... 

Frigör den nyfödde prinsen från bojorna

Inga barn ska behöva leva med det ansvar som den nu nyfödda prinsen har. Den finaste gåvan som Madeleine och Chris kan sin son är att frigöra honom från monakrins bojor, skriver republikanen Jenny Grenander i Expressen. Läs vidare ...